Menu Luk

Sammenlign priser på mobilabonnementer

 
 

Er det nemt at skifte mobilabonnement?

Ja. Processen med at skifte til et nyt mobilabonnement foregår næsten helt automatisk når du køber et nyt mobilabonnement.

Når du bestiller et mobilabonnement ved en ny teleudbyder, sender de et simkort til din adresse. Hvis du ønsker at beholde dit gamle nummer, vil det være et midlertidigt nummer du får i en periode på cirka 30 dage, indtil det nye mobilselskab har fået overdraget nummeret til dem. Derefter vil du få tilsendt dit endelige simkort. Det kan dog variere lidt fra selskab til selskab.

Hvor meget data/tale har jeg brug for?

Hvor meget data og tale du har brug for afhænger af dit forbrugsmønster. Hvis du er i tvivl, er den bedste måde at finde ud af det på ved at se på dine mobilregninger. Alternativt kan du som hovedregel også se dit forbrug på dit teleselskabs hjemmeside.

Kan jeg beholde mit nuværende mobilnummer, hvis jeg skifter teleselskab?

Du kan nemt beholde dit nuværende nummer, hvis du skifter til et nyt teleselskab. Når du bestiller et nyt mobilabonnement kan du anmode om at få overflyttet dit gamle nummer til det nye teleselskab. Herefter vil dit nye teleselskab sørge for at, dit gamle selskab overdrager dit gamle nummer til dem.

Der kan gå en periode på omkring 1 måned, før du kan bruge dit gamle mobilnummer ved det nye teleselskab. Hvor lang tid der går varierer dog fra selskab til selskab.

Hvad sker der med mit gamle mobilabonnement, når jeg køber et nyt?

Når du køber et nyt mobilabonnement, vil dit gamle abonnement blive opsagt af det selskab, du har køb dit nye abonnement ved. 

Du skal være opmærksom på, at hvis dit gamle mobilabonnement er med binding, er du forpligtet til at betale det resterende beløb af bindingsperioden.

Hvor ofte bør man skifte mobilabonnement?

Hvor ofte du bør skifte mobilabonnement afhænger af hvad du får for pengene i dit nuværende abonnement. Så egentlig afhænger det af tilbuddene på markedet. Vi anbefaler at sammenligne priser på mobilabonnementer som minimum årligt, da priserne på markedet tit ændrer sig.