Menu Luk

Lån penge nu

Brug vores låneberegner og lån penge hurtigt, nemt og sikkert.

 
 

Låneguide: Lån penge hurtigt, nemt og sikkert

Vi har lavet en låneguide til dig som overvejer at tage et lån online. Så har du spørgsmål du ønsker besvaret før du tager et lån, så bør du læse denne låneguide grundigt. Du kan bruge nedenstående liste med ofte stillede spørgsmål til at finde svar på de spørgsmål du eventuelt måtte have:
 

Hvorfor låner folk penge?

Fra tid til anden kan man komme i en situation, hvor det er nødvendigt at låne penge for at få enderne til at mødes. Det kan være at der er opstået en uforudset udgift. Et eksempel kunne være at vaskemaskinen pludselig gik i stykker, og at man ikke havde økonomisk råderum til at anskaffe sig en ny med det samme. Her er der tale om en situation, hvor det ville kunne lette en situation at tage et lån en ny vaskemaskine. En vaskemaskine er ikke en speciel stor udgift, og det kan derfor være at den bedste løsning er tage et kortsigtet lån uden om banken.

Andre ting som folk låner penge til er blandt andet lån til rejser, forbrug, renovering mv. 

Men hvis man snakker helt generelt om det, låner folk til uforudsete udgifter og forbrug. Selvom det til tider kan være fristende, fraråder vi stærkt det sidstnævnte, da du vil kunne ende ud i negativt forbrugsmønster.

Hvad end du vælger at låne penge til er det vigtigt at du overvejer nøje om det er nødvendigt at låne pengene. Det er jo ikke er gratis at låne penge.

Lån penge online: Hvordan gør jeg?

Når man tager et online lån foregår hele processen på nettet. Alt fra valget af låneudbyder til ansøgningsprocessen er digitaliseret. Forløbet med at låne penge på nettet foregår nogenlunde således:

 1. Du bruger Prismatcher til at finde det lån der passer til dine behov. Indtast blot dit ønskede lånebeløb og din alder. 
 2. Herefter vil du få en overskuelig række resultater med dine lånemuligheder.
 3. Det er nu op til dig at finde den låneudbyder du føler dig mest komfortabel med. Sammenlign f.eks. ÅOP ved at klikke på “Vis mere” når du sammenligner. 
 4. Klik “Ansøg” for at blive taget til låneudbyderens hjemmeside.
 5. Her vil du blive bedt om at udfylde en låneansøgning. Dette kan gøres på både mobil, tablet og computer.
 6. Vent nu på godkendelse. Dette kan afhængigt af låneudbyderen variere fra straks til én dag.
 7. Bliver ansøgningen godkendt vil pengene blive overført til din konto. Varigheden for udbetalingen er alt mellem straks og op til tre dage.

Lån penge: Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det du skal være mest opmærksom på når du låner penge, er Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP). ÅOP inkluderer alle lånets omkostninger og det bliver så angivet som et procenttal. Når du skal finde det billigste lån skal du altså være opmærksom på om der er en lav ÅOP. Er du i tvivl om hvilken ÅOP et lån her på siden har, kan du trykke på “Vis mere”, for at få vist hvad de årlige omkostninger i procent er. Her kan du også se hvilke krav der er for de enkelte lån.

Kan jeg låne penge og få dem med det samme?

Ja. Det er muligt at låne penge og få dem med det samme. Klik blot på “Vis mere” i prissammenligningen. Her vil du kunne se et estimat for hvor lang godkendelsen af lånet tager, samt om du kan få pengene udbetalt med det samme. Hvis du samtidig opfylder de yderligere kriterier som låneudbyderne stiller, så kan du sagtens låne penge og få dem med det samme.

Fordele ved at låne online

Der er en række fordele ved at låne penge online i stedet for i banken.
 
 1. Lån penge hurtigt og nemt
 2. Nemmere at få et “ja” end i banken
 3. Lån penge uden sikkerhed
 4. Få spørgsmål ift. i bankerne
 5. Lån penge og få dem med det samme
Generelt set er det nemmere at låne penge online end i banken. Du behøver som ofte ikke at skulle stille sikkerhed i lånet og det er desuden muligt at låne penge uden nødvendigvis at have en fast indtægt. Samtidig slipper du for spørgsmål om hvorfor du ønsker at optage et lån. 
 

Ulemper ved at låne online

Ethvert produkt har sine ulemper. Vælger du et lån online vil du typisk skulle betale en højere rente ift. hvis du havde lånt i banken. Det er dog ikke noget der nemt at komme forbi ved lån uden om banken. Vælger du at tage et lån online er det vigtigt at du er opmærksom på om du har råd til lånet. Brug her eventuelt ÅOP-tallet til at sammenligne de forskellige lån.  

Hvordan finder jeg det billigste lån online?

Kort fortalt: Lån penge billigst ved at sammenligne ÅOP på de forskellige lån.

Modsat hvad mange tror, så skal man ikke kun kigge efter en lav rente når man laver en sammenligning af lån. Selvom renten som oftest er den største udgift i forbindelse med at låne penge, er det lang fra den eneste. Låneudbydere tager nemlig gerne stiftelses- og administrationsomkostning, samt diverse gebyrer i forbindelse med håndteringen af lån. 

Derfor er det vigtigt at man medregner ALLE udgifterne der findes i forbindelse med at låne penge online. Til dette formål kan man bruge ÅOP-tallet (Årlige Omkostninger i Procent). Her er alle omkostningerne i forbindelse med lånet medregnet.

[yasr_overall_rating]